Over ons

eenvoudig te verwerken

Wij kennen de markt

De vraag over of dat een product wel of niet gerecycled kan worden blijft specialistisch. Vooral op het gebied van plastic blijft dit lastig en kan consumenten verwarren. Daarom wordt ieder type plastic op specifieke soort gecategoriseerd. Dit omdat iedere soort weer een verschillende behandelingsmethode vereist.

Uw specialist in het verwerken van allerlei soorten afvalstromen

Voor NK Recycling is ieder afvalproject interessant en uitdagend. Onze kennis wordt dan ook dagelijks op de proef gesteld. Dit heeft mede te maken met de diversiteit en samenstelling van afval. Door goed op de hoogte te blijven van regelgeving en marktontwikkelingen kan NK Recycling hier goed op inspelen en u juist adviseren.

Door lage overheadkosten kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden.

Bent u op zoek naar een deskundige partij die voor gunstige tarieven uw afval dient te verwerken? Dan bent u bij NK Recycling aan het juiste adres. Mede dankzij de lage overheadkosten en een betrouwbaar netwerk kunnen wij u goed van dienst zijn.

Altijd uptodate

Jarenlange ervaring

Uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van afvalverwerking.

Door de steeds scherper wordende regelgeving, kan het vrij ingewikkeld zijn om afval op een juiste manier te verwerken. Als antwoord hierop heeft NK Recycling een uitgebreid specialistisch netwerk met afvalverwerkingsbedrijven. Hierdoor heeft NK Recycling voor iedere afvalvraag dé juiste en meest kostengunstige oplossing.

kernwaarden

Op ons kunt u bouwen

Specialist

Specialist in recycling en continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Netwerk

Werken uitsluitend met erkende en gecertificeerde organisaties.

Kosten

Lage overheadkosten waardoor we altijd eerlijke prijzen rekenen.

Ervaren

Al meer dan 40 jaar ervaring met het verwerken van afvalstromen.